Kommende arrangementer

Igennem året er der forskellige arrangementer, så som koncerter eller foredrag. De planlagte arrangementer ses nedenfor:

Kristian Marius Andersen

1/2-20 kl. 14.30

Det er en af denne generations mest interessante klaverspillere som gæster Silkeborg Adventistkirke for at give en klaverkoncert. Kristian Marius Andersen er blevet kendt fordi havemanden Søren Ryge Petersen har præsenteret ham i flere af sine programmer. I 2013 blev Kristians sædvanlige talent vist i dokumentarfilmen Tangentspilleren. Senest har der været opmærksomhed omkring Kristians fremragende musikalske evner i programserien ”De Skjulte Talenter”, som DR har sendt i det seneste års tid. Udsendelserne handler om autister, som er en del af arbejdsmarkedet.
Kristian Marius Andersen har været ansat som 2. organist ved Herning Kirke siden 2005 og har rejst over hele verden som akkompagnatør for Herning Kirkes Drengekor. Kristian er også en flittig koncertgiver både på klaver, hammondorgel og kirkeorgel.
Kristian er født i Danmark og opvokset i England og uddannet fra Royal Northern College of Music i Manchester. I 2005 flyttede han til Danmark og videreuddannede sig ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, hvor han debuterede fra solistklassen i 2012.

Peter Larsens Orkester

14/3-20 kl. 10.45

Peter Larsens Orkester kommer denne formiddag, hvor vi sammen skal synge en masse sange. Formen er uformel og hyggelig, og stilen er lidt over mod jazz, blues og country.