Sårbarhed

Foredrag i Silkeborg Adventist kirke d. 5/9-15 kl. 14.00

Adresse: Gødvadhøjen 1, 8600 Silkeborg

Foredraget er gratis.

Præsentationer kan downloades her:

Sårbarhed Del 1

Sårbarhed Del 2

May-Britt Kalvåg Jørgensen holder et foredrag om sårbarhed igennem lidelser som ADHD, autisme, angstlidelser og depression.

Billedresultat for vulnerability

Program:

14.00 - 15.00: Foredrag første del

15.00 - 15.15: pause med servering

15.15 - 16.30: Foredra anden del

Vil du vide mere om ADHD?

Foredrag hvor emner som ADHD, autisme, angstlidelser og depression vil blive

belyst, og den sårbarhed den giver, og hvordan man behandles disse lidelser?

May-Britt Kalvåg Jørgensen vil dele af sin mangeårige erfaring som overlæge

inden for børne- og ungdomspsykiatrien. Hun er en skattet foredragsholder, som

øser ud af sin viden om emnet, og vi er glade for, at det er lykkedes at få hende

til Silkeborg.

May-Britt fortæller bl.a. at det ikke er sårbarheden, der i sig selv er problemet,

men måden vi møder sårbarheden på. Hun vil kort beskrive hver af ovennævnte

tilstande, og efterfølgende fokusere på hvordan vi bedst muligt kan leve med og

være i mødet med andre, der har en af disse lidelser.

Gratis materiale kan hentes her. Har ikke relation til foredraget.

Komme dit rige

Det evige evangelium?

GunnarPedersen

Foredrag med Gunnar Pedersen (Ph.d).

Hvad er Guds rige for en størrelse og hvor er Guds rige lokaliseret?

Hvad er værdigrundlaget bygget på, og hvem grundlægger Guds rige?

Mange andre spørgsmål vil blive berørt.

Adventistkirken, Gødvadhøjen 1. Silkeborg kl 09.30 – ca. 15.30

Gratis middag gerne tilmelding tlf. 8665 8482 – 7519 1619

Lørdag den 11. april – alle er hjertelig velkommen!

Hvornår kommer Guds Rige, er et af de spørgsmål, der vil blive tager under behandling på temadagen med Gunnar Pedersen som foredragsholder. Derudover vil mange andre emner blive belyst, med bibelen som grundlag. For hvad er Guds riget? Hvad ligger der i ”at være i verden og ikke af verden”, skal vi som men-nesker være med til at udbrede Guds rige, og vil det "ske ved magt og ikke ved styrke".

Gunnar Pedersen er mangeårig dekan ved Newbold college i England, og er kendt for sine meget interessante foredrag om forskellige bibelske emner.

Kom og få svar på dine spørgsmål.

Første time: kl 09.30
Den som grundlægger Guds rige!
(I verden men ikke af verden)

Anden time: kl. 10.40
Den som udbreder Guds rige!
(ikke ved magt og ikke ved styrke)

Fællesspisning.

Eftermiddag: ca. 14.00
Spørgetid

Ingen tilmelding - Alle er velkomne

Gratis arrangement

Musikgudstjeneste d. 4/10-14 kl. 10:40

Underledelse af Angela Marinescu spiller pigebandet "NIPS" i Silkeborg Adventistkirke d. 4/10-14 kl. 10:40. NIPS hører under Holstebro Musikskole, og består af 12-14 piger på mellem 6 og 18 år. Musikken er varieret, men består primært af let tilgængelige klassiske stykker.

Navnet NIPS er opstået ud fra at eleverne selv medbringer forskellige musikinstrumenter.

Arrangementet er gratis.

Her spiller bandet NIPS ved en tilsvarende musikgudstjeneste 2012.
Højt humør præger musikanterne
Angela Marinescu, som er lærer på Holstebro Musikskole, har taget sin diplomeksamen i Bucarest som klaversolist.

Adventklang afholder koncert i Silkeborg Adventistkirke d. 25/10-14, kl. 14:00

Alle er velkomne, koncerten er gratis.

Adressen er:

Silkeborg Adventistkirke

Gødvadhøjen 1

8600 Silkeborg

• Browsertype
  • Operativsystem
  • IP-adresse
  • Adresse på de af vores sider, du besøger (URL-adresse)
  • Tidspunkt, sider er besøgt på

Hvis du via vores hjemmeside beder om at blive kontaktet, sender en mail til os eller beder om at få tilsendt pjecer eller lignende, oplyser du dit navn og eventuelt også din mail-adresse, dit telefonnummer mv. Oplysninger som disse bruger vi til at behandle og besvare din henvendelse. Når det er gjort, slettes oplysningerne.